Sluit
Menu

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie - Padel Boxtel
Bedrijfsfotografie -  Crew4You
Bedrijfsfotografie -  Online Velgen
Bedrijfsfotografie -  Boxen
Bedrijfsfotografie -  Crew4You
SCROLL

Gebruik je stockfoto's op je website of social media? Zonde!

Het valt op dat veel organisaties terughoudend zijn om zichzelf (online) te laten zien. Veel websites staan vol met generieke stockfoto’s die weinig betekenis hebben. Ondanks dat het ontwerp en de teksten van je website goed kunnen zijn, kunnen de foto’s een red flag zijn voor de bezoeker. Door foto’s te gebruiken van jouw eigen bedrijf en medewerkers in echte situaties, kun je de bezoekers van de website laten proeven van de juiste sfeer. Er is niets mooier dan bedrijven met een eigen karakter die de moed hebben om zichzelf te zijn en zichzelf te laten zien.

Alle beelden worden 100% rechtenvrij opgeleverd.

Alle foto's worden bewerkt, waardoor ze een geheel vormen met de huisstijl van jouw merk/bedrijf.

All-in tarieven. Kom dus niet voor verrassingen te staan.

Bedrijfsfotografie - Padel BoxtelBedrijfsfotografie -  Pepers ArchitectenBedrijfsfotografie - Padel BoxtelBedrijfsfotografie - Padel BoxtelProductfotografie -  Online Velgen
TARIEVEN

Wat kost dat?

Voor bedrijfsfotografie kun je kiezen uit 3 all-in pakketten. Hierdoor weet je van te voren waar je aan toe bent. Alle pakketten bevatten een vast aantal foto’s, wil je (achteraf) toch meer bewerkte foto’s ontvangen? Dat is altijd mogelijk!

Kleine onderneming

vanaf 360 euro

2 uur bedrijfsfotografie. Ideaal voor freelancers en kleine bedrijven.

30 foto's van jouw bedrijf
100% rechtenvrij opgeleverd
Portretten/sfeer fotografie

Groot bedrijf

vanaf 495 euro

4 uur bedrijfsfotografie. Jullie bedrijf in beeld.

50 foto's van jullie bedrijf
100% rechtenvrij opgeleverd
Binnen 48 uur geleverd

Websitepakket

vanaf 645 euro

6 uur bedrijfsfotografie. Jullie bedrijf compleet in beeld.

75 foto's van jullie bedrijf
100% rechtenvrij opgeleverd
Portretten tot 25 personen
STAP VOOR STAP

Mijn werkwijze

Wensen in kaart brengen

Tijdens een eerste (online) kennismaking bespreken we uitgebreid al jullie wensen. Wat willen jullie bereiken met de foto’s? Welke stijl en sfeer wil je uitstralen? Op welke communicatiekanalen zullen de foto’s worden gebruikt? Als jullie bijvoorbeeld specifieke foto’s nodig hebben voor een nieuwe website, zullen we samen bepalen welk type foto’s het meest geschikt is.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de fotoshoot is het belangrijk dat de deelnemers aan de shoot op de hoogte te stellen van de details en verwachtingen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen op tijd aanwezig is en weet wat er van hen wordt verwacht. Eventuele kledingvoorschriften of props kunnen van tevoren worden gecommuniceerd, zodat iedereen goed voorbereid is.

Tijdens de shoot

Op de dag van de shoot zorg ik ervoor dat ik op de afgesproken tijd aanwezig ben. Ik fotografeer digitaal en heb voldoende back-up apparatuur om niet voor verrassingen te komen staan.

Nabewerking & selectie

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de beste foto’s. Vervolgens ga ik de gekozen foto’s bewerken, ontvang je de beelden in hoge kwaliteit en kun je ze overal gaan inzetten! Goed om te weten: je kunt de foto’s binnen 5 werkdagen verwachten.

Oplevering

Je eindigt met een map boordevol hoge-resolutie bedrijfsfoto’s van en voor jouw bedrijf, inzetbaar voor allerlei verschillende doeleinden.

PORTFOLIO

Bedrijfsfoto's met karakter waar je jaren mee vooruit kan

Bij bedrijfsfotografie gaat het om het vastleggen van het complete bedrijfsplaatje. Dit omvat onder andere zakelijke portretten, sfeerfoto’s van het gebouw, het vastleggen van productieprocessen, teamfoto’s en LinkedIn-profielfoto’s. Goede bedrijfsfoto’s vertellen een verhaal en versterken de branding van jouw bedrijf. Omdat ik de stijl van de foto’s zal afstemmen op de huisstijl/branding, creëer ik een consistent en herkenbaar beeld. Dit wekt vertrouwen op bij je doelgroep en onderscheidt jou van je concurrenten.

Bekijk alle projecten
Bedrijfsfotografie -  Boxen
Bedrijfsfotografie - Padel Boxtel
Bedrijfsfotografie -  Crew4You
WAT KLANTEN ZEGGEN?

Super resultaten🤩 heel erg blij met onze foto's en video!

Wij hebben namens Ge-woon Ontwerpstudio & Interieuradvies foto’s laten maken van enkele projecten door Roy en dit is ons heel goed bevallen. Roy is zeer gastvrij en denkt mee voor het ideale plaatje. Aanrader!

Erg prettige samenwerking met Stoltz fotografie. We hebben Roy ingeschakeld voor het maken van onze bedrijfsfoto’s. Hier zijn wij super tevreden over, zeker een aanrader als je opzoek bent naar een fotograaf met ervaring!

Prettige ervaring met Roy. Deskundig, snel en prettig in de omgang. Het eindresultaat was geheel naar wens. Dank!