Sluit
Menu

Trouwfotografie

Trouwfotografie -  Ferdy en AnneTrouwfotografie -  Ferdy en Anne
Trouwfotografie - Bart en Saskia
Trouwfotografie -  Bart & Saskia
Trouwfotografie -  Richard en Anouschka
Trouwfotografie -  Ferdy en Anne
SCROLL

Jullie trouwdag op een persoonlijke manier vastgelegd

Als professionele trouwfotograaf leg ik jullie bruiloft op een spontane en authentieke manier vast. Of het nu gaat om het vastleggen van de intieme momenten tijdens de ceremonie, de vreugdevolle emoties tijdens de receptie of de romantische momenten tijdens de fotoshoot, ik zorg ervoor dat jullie bruidsfoto’s echt en persoonlijk zijn. Naast het vastleggen van de belangrijke momenten, vind ik het ook belangrijk om de kleine details vast te leggen die jullie bruiloft uniek maken. Van de decoraties en bloemstukken tot de speciale accenten die jullie persoonlijkheden weerspiegelen.

Persoonlijke en authentieke foto’s.
Alle foto's worden bewerkt in dezelfde stijl, hierdoor vormt alles een mooi geheel.
All-in tarieven. Kom dus niet voor verrassingen te staan.
TARIEVEN

Wat kost dat?

Je kunt kiezen uit 3 all-in pakketten. Hierdoor weet je van te voren waar je aan toe bent. Alle pakketten bevatten een vast aantal foto’s, wil je (achteraf) toch meer bewerkte foto’s ontvangen? Dat is altijd mogelijk!

Trouwpakket 1

850 euro

6 uur fotografie

Ideaal voor het vastleggen van de ochtend, een fotoschoot en de ceremonie.

+/- 200 bewerkte foto's
Kennismakingsgesprek
Preview van 10 foto's de dag na de bruiloft

Trouwpakket 2

1250 euro

10 uur fotografie

Jullie mooie dag in beeld, van s’ochtends tot aan het feest.

+/- 300 bewerkte foto's
Kennismakingsgesprek
Preview van 15 foto's de dag na de bruiloft

Trouwpakket 3

1600 euro

14 uur fotografie

Een compleet beeld van de dag. Vanaf de ochtend tot en met het begin van het feest. Heel de dag wordt vast gelegd.

+/- 400 bewerkte foto's
Kennismakingsgesprek
Preview van 15 foto's de dag na de bruiloft
STAP VOOR STAP

Mijn werkwijze

Wensen in kaart brengen

Voorafgaand aan de bruiloft bespreken we uitgebreid jullie wensen en verwachtingen, zodat ik jullie dag perfect kan vastleggen. Ik vraag jullie verschillende voorbeelden te laten zien die jullie aanspreken. Zo krijg ik een beter beeld van de fotografie stijl die bij jullie past.  

Voorbereiding

Vlak voor de bruiloft bespreken we samen de planning van de dag/avond. Dit is het moment om te bepalen welke specifieke momenten in ieder geval vastgelegd horen te worden.

Tijdens de shoot

Op de trouwdag zorg ik ervoor dat ik op de afgesproken tijd aanwezig ben. Ik fotografeer digitaal en heb voldoende back-up apparatuur om niet voor verrassingen te komen staan. Omdat ik de hele dag voor een bruiloft vrij hou, kan ik altijd langer blijven als dat nodig is. Ik zorg ervoor dat jullie je op je gemak voelen voor de camera, zodat jullie jezelf kunnen zijn en ik de mooiste momenten kan vastleggen.

Nabewerking & selectie

Na de bruiloft ga ik aan de slag met de selectie en bewerking van de foto’s, zodat jullie een blijvende herinnering hebben aan jullie speciale dag. Ik ga dan kleuren corrigeren, uitsnedes maken en eventueel foto’s omzetten naar zwart-wit of andere mooie effecten creëren.

Oplevering

Na een zorgvuldige selectie en bewerking van de beelden ontvangen jullie een map vol met hoge-resolutie foto’s. Jullie ontvangen de foto’s in een digitaal formaat, zodat jullie ze gemakkelijk kunnen delen met familie en vrienden, ze kunnen afdrukken en ze kunnen gebruiken om jullie liefdesverhaal te delen op sociale media of jullie eigen trouwalbum te creëren.

PORTFOLIO

Sfeer en emoties op natuurlijke wijze vastleggen

Op jullie bruiloft zelf beweeg ik op een onopvallende wijze tussen jullie en jullie gasten om alle bijzondere momenten vast te leggen. Op deze dag wil je natuurlijk zelf zoveel mogelijk kunnen genieten. Als trouwfotograaf neem ik graag de verantwoordelijkheid op me om jullie kostbare momenten vast te leggen en zorg ik ervoor dat geen enkel belangrijk moment aan mijn lens voorbijgaat. Zo kunnen jullie je volledig concentreren op het beleven van jullie droombruiloft.

Bekijk alle projecten
Trouwfotografie -  Ferdy en Anne
Trouwfotografie -  Ferdy en Anne
Trouwfotografie -  Bart & Saskia
WAT KLANTEN ZEGGEN?
Saskia Beerkens

We hebben een hele fijne samenwerking ervaren. Met als resultaat hele mooie foto's en we hebben ook echt veel foto's gekregen, dus echt heel veel keus.

Richard
van de Zande

Erg prettige samenwerking van het begin tot het eind. Mooie foto’s en alles netjes volgens afspraak. Een echte aanrader! Onze huwelijksdag is prachtig vastgelegd!!