Sluit
Menu

Eventfotografie

Eventfotografie - De Vaste Clique
Eventfotografie - De Vaste Clique
Eventfotografie - De Vaste Clique
Eventfotografie - De Vaste CliqueEventfotografie - De Vaste Clique
Eventfotografie - De Vaste Clique
SCROLL

Jouw event vastgelegd in beelden

Of je nu een privé-evenement organiseert voor vrienden en familie, of een grootschalig bedrijfsevenement met al je collega’s, evenementen zijn bijzondere momenten die je wilt vastleggen. En dat is waar eventfotografie om de hoek komt kijken. Ik zorg ervoor dat de sfeer, emoties en bijzondere momenten tijdens het event worden vastgelegd. Deze beelden zijn niet alleen bedoeld om jouw persoonlijke herinneringen vast te leggen, maar kunnen ook dienen als waardevol marketingmateriaal.

Alle beelden worden 100% rechtenvrij opgeleverd.
Alle foto's worden bewerkt, waardoor ze een geheel vormen met de huisstijl van jouw merk/bedrijf.
All-in tarieven. Kom dus niet voor verrassingen te staan.
Eventfotografie - De Vaste CliqueEventfotografie - De Vaste CliqueEventfotografie - De Vaste CliqueEventfotografie - De Vaste Clique
TARIEVEN

Wat kost dat?

Voor events maak ik graag een offerte op maat, omdat elk project uniek is. Aarzel niet om mij te contacten voor meer informatie, ik denk graag met je mee.

Neem contact op
STAP VOOR STAP

Mijn werkwijze

Wensen in kaart brengen

Vooraf hebben we (online) contact om de wensen door te spreken. Wat willen jullie bereiken met de foto’s? Welke stijl en sfeer wil je uitstralen? En welke specifieke momenten moeten er allemaal worden vastgelegd?

Voorbereiding

Vlak voor het evenementen bespreken we samen de planning van de dag/avond. Dit is het moment om te bepalen op welke specifieke momenten in ieder geval vastgelegd horen te worden.

Tijdens de shoot

Op het event zelf zorg ik ervoor dat ik op de afgesproken tijd aanwezig ben. Ik fotografeer digitaal en heb voldoende back-up apparatuur om niet voor verrassingen te komen staan. Omdat ik de hele dag voor het event vrij hou, kan ik altijd langer blijven als dat nodig is. Ik zorg ervoor dat de gasten zich op hun gemak voelen voor de camera, zodat ik de mooiste momenten kan vastleggen.

Nabewerking & selectie

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de beste foto’s. Vervolgens ga ik de gekozen foto’s bewerken, ontvang je de beelden in hoge kwaliteit en kun je ze overal gaan inzetten!

Oplevering

Je eindigt met een map boordevol hoge-resolutie eventfoto’s, inzetbaar voor verschillende doeleinden en ready om meteen gedeeld te worden met de gasten.

PORTFOLIO

Foto's van momenten
die je nooit zal vergeten

Als eventfotograaf begrijp ik dat elk evenement uniek is. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, verjaardagsfeest, bedrijfsevenement, conferentie of een ander type evenement… Ik zorg voor prachtige beelden die de sfeer, emoties en hoogtepunten van jouw event vastleggen. Ik meng me op een onopvallende manier tussen de gasten en leg spontane momenten, belangrijke details en bijzondere interacties vast, zonder de natuurlijke flow van het evenement te verstoren.

Bekijk alle projecten
Eventfotografie - De Vaste Clique
Eventfotografie - De Vaste Clique
Bedrijfsfotografie - Padel Boxtel
WAT KLANTEN ZEGGEN?

Super resultaten🤩 heel erg blij met onze foto's en video!

Saskia Beerkens

We hebben een hele fijne samenwerking ervaren. Met als resultaat hele mooie foto's en we hebben ook echt veel foto's gekregen, dus echt heel veel keus.

Richard
van de Zande

Erg prettige samenwerking van het begin tot het eind. Mooie foto’s en alles netjes volgens afspraak. Een echte aanrader! Onze huwelijksdag is prachtig vastgelegd!!