Sluit
Menu

Videografie

SCROLL

Bedrijfsfilms die indruk maken

Of je nu op zoek bent naar een dynamische bedrijfsfilm of een creatieve visualisatie van je merk, ik help je graag! Een bedrijfsfilm is een mooie manier om jouw bedrijf te laten zien. Het trekt aandacht, vertelt jouw verhaal en kan helpen bij het aantrekken van personeel of het delen van ervaringen van jouw klanten. Daarnaast zorgt een professionele voor vertrouwen en herkenbaarheid.

Kom in contact

Maak kennis met
een adembenemend perspectief

Wil je jouw klanten en bezoekers unieke beelden laten zien van jouw product of service?  Met FPV dronevideo’s val je gegarandeerd op. FPV staat voor First Person View. Deze drones bieden een nieuwe adembenemende ervaring op het gebied van videografie. De beelden nemen je mee op een adembenemende vlucht en vertellen het volledige verhaal in één opname!

Lees meer over FPV
WAT KLANTEN ZEGGEN?

Wij hebben namens Ge-woon Ontwerpstudio & Interieuradvies foto’s laten maken van enkele projecten door Roy en dit is ons heel goed bevallen. Roy is zeer gastvrij en denkt mee voor het ideale plaatje. Aanrader!

Super resultaten🤩 heel erg blij met onze foto's en video!

Prettige ervaring met Roy. Deskundig, snel en prettig in de omgang. Het eindresultaat was geheel naar wens. Dank!

Saskia Beerkens

We hebben een hele fijne samenwerking ervaren. Met als resultaat hele mooie foto's en we hebben ook echt veel foto's gekregen, dus echt heel veel keus.

Erg prettige samenwerking met Stoltz fotografie. We hebben Roy ingeschakeld voor het maken van onze bedrijfsfoto’s. Hier zijn wij super tevreden over, zeker een aanrader als je opzoek bent naar een fotograaf met ervaring!

Richard
van de Zande

Erg prettige samenwerking van het begin tot het eind. Mooie foto’s en alles netjes volgens afspraak. Een echte aanrader! Onze huwelijksdag is prachtig vastgelegd!!

De vorige keer was ik al onder de indruk van het resultaat, maar mijn verwachtingen zijn nu nog overtroffen!