Sluit
Menu
Video vanuit
een
nieuw
perspectief
SCROLL

Video vanuit
een adembenemd
perspectief

FPV video’s maken indruk op je toeschouwers. Omdat FPV drone nog maar relatief kort bestaan vallen de beelden extra op. Met een FPV drone je kun door kleine doorgangen, van buiten naar binnen, in bedrijfsruimtes of door machines vliegen. 1 take kan genoeg zijn om van een geheel bedrijf een video te maken.

Bekijk meer projecten

Freelance foto-
en videograaf

Welkom op mijn website, waar ik mijn passie voor fotografie, videografie en beeldbewerking met jou deel. Mijn naam is Roy Stoltz, en ik help jou graag met het vastleggen van portretten, producten, interieurs of evenementen. Met jarenlange ervaring en passie voor het vak heb ik een portfolio opgebouwd. Benieuwd? Neem zeker een kijkje door mijn portfolio.

Kom in contact
FPV droneFPV droneFPV drone

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het gebruik van FPV dronevideo's voor mijn bedrijf?

FPV dronevideo’s bieden een unieke en meeslepende kijkervaring, waardoor je bedrijf opvalt en indruk maakt op je doelgroep. Ze stellen je in staat om dynamische en opvallende beelden van je bedrijf, producten of diensten vast te leggen. FPV dronevideo’s kunnen helpen bij het vergroten van de merkbekendheid, het genereren van interesse en het aantrekken van potentiële klanten.

Wat maakt FPV dronevideo's anders dan traditionele dronevideo's?

FPV dronevideo’s onderscheiden zich door hun dynamische en meeslepende aard. Ze maken gebruik van snelle vluchten, scherpe bochten en unieke camerabewegingen om een indrukwekkend perspectief te bieden. Dit zorgt voor een intense kijkervaring die traditionele dronevideo’s niet kunnen evenaren.

Zijn er beperkingen of vereisten voor het maken van FPV dronevideo's op mijn bedrijfslocatie?

Ja, er kunnen beperkingen en vereisten zijn voor het maken van FPV dronevideo’s op jouw bedrijfslocatie. We zullen daarom altijd van te voren de lokale dronevliegregelgeving raadplegen, inclusief eventuele beperkingen met betrekking tot commerciële vluchten, vliegzones en vergunningen. Sommige locaties kunnen ook specifieke toestemming vereisen voor het gebruik van drones.

Hoe lang duurt het doorgaans om een FPV dronevideo te produceren?

De tijd die nodig is om een FPV dronevideo te produceren, kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de opnames, het aantal locaties, de benodigde bewerkingstijd en andere specifieke vereisten. In het algemeen kan de productietijd variëren van enkele dagen tot enkele weken.

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een FPV drone video?

De kosten voor het laten maken van een FPV drone video variëren afhankelijk van het project. Verschillende factoren spelen hierbij een rol, zoals de complexiteit van de opnames, de duur van de video, de locatie en eventuele specifieke vereisten. Elk project kan uniek zijn in zijn vereisten en doelstellingen, waardoor de kosten kunnen verschillen. Benieuwd naar wat jouw project ongeveer zal kosten? Neem dan even contact met me op.